top of page
Autism Therapy

Our mission:

The aim of the Association is to disseminate the science of Behavior Analysis in Hungary, which includes the organizing trainings and conferences, as well as supporting the national and international accreditation of trainings, and establishing national ethical and practice guidelines.

 

The Association also represents the professional activities of ABA professionals living and practicing in Hungary to international Applied Behavioral Analysis organizations.

Mi az Alkalmazott Viselkedéselemzés?

Az alkalmazott viselkedéselemzés a tanulás és viselkedés tudományosan igazolt alapelveit használja fel a segítségre szorulók életminőségének javításához. A módszertant világszerte nagy sikerrel használják az oktatás, az autizmus és intellektuális képességzavarok, vagy akár a sport és szervezetfejlesztés területén.

Az Alkalmazott Viselkedéselemzést több mint 40 országában oktatják, csaknem 1000 különböző egyetemi posztgraduális, mester és doktori kurzus keretében- mostanra már Magyarországon is. A módszer használatát több nemzetközi szakmai szervezet felügyeli, szigorú szakmai etikai irányelvek alapján.

További információk: https://www.bacb.com/about-behavior-analysis/

bottom of page